Και κάπως έτσι...ξεκίνησαν οι The Trendsetters!

Ένα καλοκαίρι του 2017, τότε που το Instagram άρχισε να γίνεται γνωστό στην Ελλάδα, άρχισε να γίνεται και στενή η δική μου σχέση με τη μόδα. Μέσα σε αυτό το κουτί που λέγεται κινητό, μπορούσα να δω εταιρίες με ρούχα, καταστήματα, και ότι άλλο έχει σχέση με τον κόσμο της μόδας και της αισθητικής. Έβλεπα ωραίους σχεδιαστές που όμως δεν τους έβλεπα μέσα στα καταστήματα, και έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω να τους εκπροσωπώ. Δειλά στην αρχή, δυναμικά στη συνέχεια.

Έκανα και τα βήματα μου ως influencer με τον μπαμπά μου φωτογράφο! Νομίζω αν το είχα πάρει στα σοβαρά τότε, τώρα μπορεί να είχα 400Κ followers. Δεν βαριέσαι….. δεν τα πήγαινα καλά με την κάμερα! Το ψώνιο μέσα μου ντρεπόταν  να βγει προς τα έξω.

Ήθελα όμως να είμαι “μέσα” στην μόδα. Από μικρή σχεδίαζα μοντελάκια υψηλής ραπτικής…άσχετα αν ποτέ δεν έγινα σχεδιάστρια. Τα έχω όμως κρατήσει ακόμα! Στοίβες η VOGUE France στα ράφια μου!

Περνώντας λοιπόν μέσα από διάφορες φάσεις και εκφάνσεις της μόδας, συστήνοντας η ίδια την δική μου μάρκα παιδικού ρούχου, ακούγοντας και μιλώντας με εκατοντάδες επιχειρήσεις μόδας, μάρκες, καταστήματα, συνεργεία φασόν, κουμπιά, υφάσματα κλπ, κλπ. πήρα την απόφαση να μεταφέρω όλη αυτή τη γνώση σε όποιον με χρειάζεται. Επιχειρήσεις δηλαδή που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν, να κάνουν τα λιγότερα λάθη που μπορούν, να αποκτήσουν ένα σύγχρονο πρόσωπο, να θέσουν στέρεα θεμέλια στο εγχώριο και διεθνές στερέωμα και να ατενίζουν με όραμα το μέλλον. Είναι πολύ όμορφο να ονειρεύεσαι, αλλά το όνειρο μπορεί να εξατμιστεί στη στιγμή από μια λάθος κίνηση. Τα έχω ζήσει, γι’ αυτό το λέω. Δεν υπήρχε κανείς να με συμβουλέψει. Ούτε σε ποια έκθεση μόδας να πάω, ούτε ποιο ύφασμα θέλουν οι Έλληνες και ποιο οι ξένοι, τίποτε απολύτως!

Οι Thetrendsetters.gr είναι ένα απόσταγμα γνώσεων και ένα meeting point 3 ειδικών στον τομέα των πωλήσεων, των επιχειρήσεων, του marketing, της επικοινωνίας και της μόδας. Με ταπεινότητα και απόλυτο σεβασμό ως προς την ελληνική πραγματικότητα, είμαστε δίπλα σε εσάς και την επιχείρηση σας, βοηθώντας σας να εκπληρώσετε το όνειρο σας.